Menu

Relatiegeschenken

Wij zijn bedrijven graag van dienst met het uitzoeken en samenstellen van hun relatiegeschenken.

‘The Experience of Giving!’ is de basis voor het bouwen en versterken van relaties. Hier vindt u relatiegeschenken voor iedere gelegenheid. Het geven en ontvangen van een geschenk heeft een enorme impact en roept altijd een positieve emotie op.
Dat willen we graag met u delen.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een effectief relatiegeschenk/personeelspakket. Desgewenst verzorgen wij de gehele logistieke afhandeling, waaronder o.a. wordt verstaan het bezorgen op de door u opgegeven adressen binnen de door u opgegeven tijdsmarge; waarbij verzending plaatsvindt in speciale beschermende verpakking om transportschade te voorkomen.

Verder verzorgen wij relatie-, eindejaarsgeschenken en personeelspakketten met wijn, wijnaccessoires en foodartikelen als basis. Nog steeds is een met zorg gekozen (wijn)geschenk een krachtig middel voor het opbouwen van nieuwe- of het versterken van bestaande relaties of om uw personeel te bedanken voor hun inzet. 

Wilt u zelf uw pakket samenstellen, geen probleem, u heeft ruime keuze uit speciale verpakkingen zoals houten kistjes, feestelijke, luxe kartonverpakking, afwerklint en een aantal verpakkingen zoals manden, kaasplanken etc. Ook kunnen wij u bijzondere flessen wijn/port leveren van het door u gewenste jaartal of bepaalde ouderdom.

 

  Relatiegeschenk 3