Menu

Over Wijnhuis Oss

Beste bezoeker van WijnhuisOss.nl,

 

Allereerst willen we u van harte welkom heten op onze website WijnhuisOss.nl. Op onze website kun je een breed assortiment van honderden verschillende rode, witte en rosé kwaliteitswijnen vinden. Daarnaast bieden wij net zoals in onze winkel ook heerlijke gedistilleerde dranken, port, sherry, champagne en heerlijke whisky's aan in onze webshop. Omdat we niet alles in onze winkel kwijt kunnen zullen we online ook diverse speciale wijnen aan gaan bieden die we voorheen nog niet aan hebben kunnen bieden. Blijf onze site dus in de gaten houden voor de laatste nieuwtjes.

Omdat deze pagina nu eenmaal Over ons heet vertellen we graag iets meer over onszelf en ons bedrijf.

Veel wijnbouwlanden in de wereld classificeren hun wijn middels wetgeving. Hiermee worden een aantal minimumeisen en de herkomst vastgelegd. Om meer over een wijn te kunnen vertellen in de zin van smaakbeleving, kan deze aan een smaakproef worden onderworpen. Dit doen wij bij Wijnhuis Oss dagelijks, we proeven wat af om ons prachtige assortiment op peil te houden met de beste prijs/kwaliteit.

Wijnhuis Oss

Maar wie zit er nu achter WijnhuisOss?

Sinds eind jaren 90 van de vorige eeuw zijn wij in de zaltbommelse weg in Oss gevestigd met ons wijnhuis. Inmiddels werken we met een team van gepassioneerde werknemers dagelijks aan een optimale winkel en passend assortiment bij de smaak van onze vele klanten.

Klik hier om kennis te maken met onze medewerkers!