Lighthouse Gin 0,7

Lighthouse Gin is een premium gin uit Nieuw-Zeeland, gemaakt van 9 zorgvuldig geselecteerde botanicals, met een verfijnde en complexe smaak van jeneverbes, citrus en kruiden. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze gin een elegante drinkervaring. Alcoholpercentage: 42%.

EUR 34,99

6 op voorraad

Beschrijving

Lighthouse Gin is een premium gin die de frisse en pure smaken van Nieuw-Zeeland perfect vangt. Deze uitzonderlijke gin wordt met de hand gemaakt in kleine batches in de Wairarapa-regio, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele distillatiemethoden en de beste botanicals. Lighthouse Gin dankt zijn unieke karakter aan een zorgvuldig samengestelde mix van 9 botanicals, waaronder jeneverbes, koriander, citroenschil, sinaasappelschil, cassia schors, kardemom, en lokale Nieuw-Zeelandse botanicals zoals Kawakawa-bladeren en Toetoe. Het resultaat is een elegante en verfijnde gin met een complex smaakprofiel.

De kristalheldere gin heeft een uitnodigend aroma met uitgesproken tonen van jeneverbes en citrus, aangevuld met subtiele hints van kruiden en specerijen. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de frisse citrus, de aardse ondertonen van jeneverbes en de kruidige accenten van koriander en kardemom. De afdronk is lang en verfrissend, met een delicate zoetheid en een aanhoudende frisheid die je smaakpapillen prikkelt. Met een alcoholpercentage van 42% is Lighthouse Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot innovatieve mixen.

Lighthouse Gin is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Nieuw-Zeelandse verfijning en vakmanschap toe aan elk glas. Deze gin belichaamt de schoonheid en puurheid van het Nieuw-Zeelandse landschap, waardoor elke fles een unieke en onvergetelijke drinkervaring biedt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lighthouse Gin 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *