Emporia Dry Gin

Emporia Premium Dry Gin is een luxe gin, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde botanicals zoals jeneverbessen, citrus en kruiden. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 36,99

4 op voorraad

Beschrijving

Emporia Premium Dry Gin is een hoogwaardige gin die met zorg en vakmanschap wordt geproduceerd om een verfijnde en complexe smaakbeleving te bieden. Deze luxe gin wordt vervaardigd van de beste geselecteerde botanicals, waaronder jeneverbessen, koriander, engelwortel, sinaasappelschil, citroenschil, en een geheime mix van specerijen en kruiden. Het resultaat is een elegante gin die zowel de klassieke als de moderne ginliefhebber weet te bekoren.

Emporia Premium Dry Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma dat rijk is aan de geur van verse jeneverbessen en citrusvruchten, aangevuld met subtiele hints van kruiden en specerijen. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de frisse citrusnoten en de aardse ondertonen van de botanicals, wat zorgt voor een complexe en harmonieuze smaakervaring. De afdronk is lang en verfrissend, met een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Emporia Premium Dry Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot innovatieve mixen. Deze gin is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en verfijnde avonden, en voegt altijd een vleugje luxe en vakmanschap toe aan elk glas. Emporia Premium Dry Gin biedt een unieke drinkervaring die de kunst van distillatie en het gebruik van de fijnste botanicals viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emporia Dry Gin” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *