Buss Gin 509 Elderflower 0,7

Buss No. 509 Elderflower is een premium gin met een verfijnde smaak van vlierbloesem, jeneverbessen en citrus. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een bloemige en verfrissende drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 39,99

6 op voorraad

Beschrijving

Buss No. 509 Elderflower is een luxe gin die zich onderscheidt door zijn verfrissende en bloemige smaakprofiel, geïnspireerd door de delicate en geurige vlierbloesem. Deze premium gin wordt ambachtelijk vervaardigd in België, waarbij een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals wordt gebruikt, waaronder jeneverbessen, koriander, citroenschil, engelwortel, kardemom en natuurlijk vlierbloesem. Het resultaat is een verfijnde gin met een unieke en harmonieuze smaakervaring.

Buss No. 509 Elderflower heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma dat de frisse geur van vlierbloesem perfect combineert met subtiele hints van citrus en kruiden. Bij elke slok proef je de zachte en gebalanceerde smaken, waarbij de zoete bloemige tonen van vlierbloesem in perfecte harmonie zijn met de klassieke jeneverbes en de verfrissende citrusnuances. De afdronk is lang en verfrissend, met een lichte zoetheid en een aanhoudende bloemigheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 40% is Buss No. 509 Elderflower ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke mixen tot creatieve moderne creaties. Deze gin is perfect voor zomerse feestjes, elegante diners en speciale gelegenheden, en voegt altijd een vleugje luxe en verfijning toe aan elk glas. Buss No. 509 Elderflower biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de schoonheid van de natuur en het vakmanschap van distillatie viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buss Gin 509 Elderflower 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *