Drumshanbo Gunpowder Irish Gin with Sardinian Citrus 0,7

Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus Gin is een premium gin met levendige smaken van Sardinische citrusvruchten en Chinese gunpowder-thee, gecombineerd met klassieke botanicals. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en verfrissende drinkervaring. Alcoholpercentage: 43%.

EUR 34,99

2 op voorraad

Beschrijving

Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus Gin is een uitzonderlijke premium gin die de rijke tradities van Ierse distillatie combineert met de levendige smaken van Sardinische citrusvruchten. Deze unieke gin wordt ambachtelijk vervaardigd in The Shed Distillery in Drumshanbo, Ierland, waar vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. De basis van deze gin wordt gevormd door de klassieke botanicals zoals jeneverbessen, koriander, kardemom en engelwortel, aangevuld met de exotische smaken van Chinese gunpowder-thee en zeldzame Sardinische citrusvruchten, waaronder de unieke Sa pompia.

Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma dat een verfrissende mix van citrus, kruiden en jeneverbes biedt, met subtiele hints van groene thee. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de heldere, citrusachtige tonen van de Sardinische vruchten en de aardse, kruidige ondertonen van de klassieke botanicals en gunpowder-thee. De afdronk is lang en verfrissend, met een delicate zoetheid en een aanhoudende citrusfrisheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 43% is Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot innovatieve creaties. Deze gin is perfect voor zomerse feestjes, elegante diners en speciale gelegenheden, en voegt altijd een vleugje luxe en verfijning toe aan elk glas. Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de magie van Ierse distillatie en de frisse smaken van Sardinië samenbrengt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drumshanbo Gunpowder Irish Gin with Sardinian Citrus 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *