Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 0,7

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin is een premium gin, gemaakt met een mix van klassieke botanicals en Chinese gunpowder-thee, met frisse citrusnuances. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en verfrissende drinkervaring. Alcoholpercentage: 43%.

EUR 34,99

2 op voorraad

Beschrijving

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin is een unieke en hoogwaardige gin die de traditionele Ierse distillatiekunst combineert met exotische invloeden van over de hele wereld. Geproduceerd in The Shed Distillery in Drumshanbo, Ierland, staat deze gin bekend om zijn uitzonderlijke smaak en vakmanschap. De basis van deze gin bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaad, kardemom en engelwortel, aangevuld met de bijzondere toevoeging van Chinese gunpowder-thee en frisse citrusvruchten zoals grapefruit, citroen en lime.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van citrusvruchten harmonieus samenkomt met de aardse tonen van kruiden en de subtiele, rokerige nuances van gunpowder-thee. Bij elke slok proef je de perfect uitgebalanceerde smaken, waarbij de heldere citrusnuances worden verrijkt door de kruidige ondertonen en de unieke, licht rokerige afdronk van de thee. De afdronk is lang en verfrissend, met een delicate zoetheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 43% is Drumshanbo Gunpowder Irish Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot innovatieve creaties. Deze gin is perfect voor speciale gelegenheden, elegante diners en gezellige bijeenkomsten, en voegt altijd een vleugje luxe en verfijning toe aan elk glas. Drumshanbo Gunpowder Irish Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de magie van Ierse distillatie en de exotische smaken van de wereld samenbrengt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *