Gin 1689 Dutch Dry Gin 0,7

1689 Dutch Dry Gin is een premium gin, gemaakt volgens een 300 jaar oud recept, met een mix van klassieke botanicals zoals jeneverbessen, citrus en kruiden. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 42%.

EUR 27,99

1 op voorraad

Beschrijving

1689 Dutch Dry Gin is een premium gin die de rijke geschiedenis en het vakmanschap van de Nederlandse distilleerkunst belichaamt. Deze luxe gin wordt gemaakt volgens een authentiek 300 jaar oud recept dat opnieuw is ontdekt en tot leven is gebracht door meesterdistilleerders. De gin wordt vervaardigd met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, citroenschil, sinaasappelschil, nootmuskaat, anijszaad en kruidnagel, die samen zorgen voor een complex en verfijnd smaakprofiel.

1689 Dutch Dry Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van citrusvruchten en jeneverbessen perfect wordt gecombineerd met de warme, kruidige tonen van nootmuskaat, anijs en kruidnagel. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de levendige citrusnoten, de aardse ondertonen van jeneverbessen en de rijke, kruidige accenten. De afdronk is lang en verfrissend, met een subtiele kruidigheid en een aanhoudende frisheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 42% is 1689 Dutch Dry Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot innovatieve creaties. Deze gin is perfect voor speciale gelegenheden, elegante diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Nederlandse traditie en verfijning toe aan elk glas. 1689 Dutch Dry Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de magie van historische distillatie en de fijne smaak van klassieke botanicals samenbrengt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gin 1689 Dutch Dry Gin 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *