Haymans London Dry 0,7

Hayman’s London Dry Gin is een klassieke premium gin, gemaakt volgens een traditioneel familie-recept, met een perfecte balans van jeneverbessen, citrus en kruiden. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en rijke drinkervaring. Alcoholpercentage: 41,2%.

EUR 24,99

Beschrijving

Hayman’s London Dry Gin is een klassieke en hoogwaardige gin die trouw blijft aan de traditionele Londense distillatiemethoden. Met meer dan 150 jaar ervaring in het vak, wordt deze gin met de hand vervaardigd volgens een authentiek familie-recept dat generaties lang is doorgegeven. Hayman’s London Dry Gin wordt gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van tien botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, sinaasappelschil, citroenschil en kaneel. Deze botanicals worden afzonderlijk gemacereerd om hun volle smaken te extraheren, voordat ze samen worden gedistilleerd in kleine batches in traditionele koperen ketels.

De gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de geur van verse jeneverbessen harmonieus samengaat met de levendige tonen van citrus en subtiele hints van kruiden. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken, waarbij de klassieke jeneverbes wordt verrijkt door de aardse ondertonen van engelwortel en de kruidige accenten van koriander en kaneel. De afdronk is lang en verfrissend, met een lichte kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 41,2% is Hayman’s London Dry Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en moderne cocktails. Deze gin is perfect voor feestelijke gelegenheden, elegante diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje traditionele verfijning en vakmanschap toe aan elk glas. Hayman’s London Dry Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de essentie van authentieke London Dry Gin perfect vastlegt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haymans London Dry 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *