Hendricks Gin Flora Adora 0,7

Hendrick’s Flora Adora Gin is een luxueuze gin, geïnspireerd door de schoonheid van bloemen, met unieke botanicals zoals rozenblaadjes en lavendel. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en betoverende drinkervaring. Alcoholpercentage: 43,4%.

EUR 38,99

15 op voorraad

Beschrijving

Hendrick’s Flora Adora Gin is een betoverende en luxueuze gin die de schoonheid en geur van een bloeiende tuin in elk glas weet te vangen. Deze bijzondere editie van Hendrick’s Gin wordt met liefde en vakmanschap vervaardigd in de beroemde Girvan-distilleerderij in Schotland, onder leiding van meester distilleerder Lesley Gracie. Flora Adora Gin is geïnspireerd door de magische wereld van bloemen en bevat een unieke mix van botanicals die speciaal zijn geselecteerd om een delicaat en complex smaakprofiel te creëren. Naast de klassieke ingrediënten zoals jeneverbessen, koriander, citroenschil en engelwortel, bevat deze gin exotische toevoegingen van rozenblaadjes, lavendel, kamille, en andere bloemen.

Hendrick’s Flora Adora Gin heeft een kristalheldere kleur en een betoverend aroma waarin de bloemige tonen van rozenblaadjes en lavendel perfect samengaan met de frisse geur van citrus en de aardse accenten van de andere botanicals. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de delicate bloemige en verfrissende citrusnoten, verrijkt met een subtiele kruidigheid en een hint van zoete bloemen. De afdronk is lang en verfijnd, met een aanhoudende bloemige zoetheid en een verfrissende citrusnuance die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 43,4% is Hendrick’s Flora Adora Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor speciale gelegenheden, romantische avonden en stijlvolle bijeenkomsten, en voegt altijd een vleugje elegantie en betovering toe aan elk glas. Hendrick’s Flora Adora Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de magie van bloemen en de finesse van hoogwaardige gin distillatie samenbrengt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hendricks Gin Flora Adora 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *