Brockmans Orange Kiss Gin 70cl

Brockmans Orange Kiss Gin is een luxe gin met een verfrissend en fruitig smaakprofiel, verrijkt met de levendige tonen van sinaasappel. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en zachte drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 34,99

Uitverkocht

Beschrijving

Brockmans Orange Kiss Gin is een luxueuze en unieke gin die de klassieke Brockmans-smaak combineert met de verfrissende en levendige tonen van sinaasappel. Deze premium gin wordt met de grootste zorg vervaardigd, waarbij een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals wordt gebruikt. Naast de traditionele ingrediënten zoals Bulgaarse koriander, Toscaanse jeneverbessen en Spaanse sinaasappelschil, wordt Orange Kiss Gin verrijkt met de sappige en aromatische smaken van verse sinaasappels.

Brockmans Orange Kiss Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de zoete geur van sinaasappels perfect samengaat met de kruidige en aardse tonen van jeneverbessen en koriander. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de fruitige en citrusachtige accenten van sinaasappel, de klassieke jeneverbessensmaak en de subtiele kruidigheid van koriander. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende zoetheid en een lichte kruidigheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 40% is Brockmans Orange Kiss Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot innovatieve mixen. Deze gin is perfect voor zomerse feestjes, stijlvolle bijeenkomsten en speciale gelegenheden, en voegt altijd een vleugje elegantie en verfijning toe aan elk glas. Brockmans Orange Kiss Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de kunst van distillatie en de levendige smaken van sinaasappel samenbrengt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brockmans Orange Kiss Gin 70cl” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *