Roku Gin

Roku Gin is een luxe Japanse gin, gemaakt met zes unieke Japanse botanicals zoals sakura-bloesem en yuzu-schil. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en harmonieuze drinkervaring. Alcoholpercentage: 43%.

EUR 30,99

Beschrijving

Roku Gin is een premium Japanse gin die de essentie van de vier seizoenen perfect weet te vangen door een unieke mix van traditionele en Japanse botanicals. Vervaardigd door de gerenommeerde Suntory-distilleerderij, combineert Roku Gin eeuwenoud vakmanschap met een eigentijdse twist. “Roku” betekent zes in het Japans, wat verwijst naar de zes unieke Japanse botanicals die in deze gin worden gebruikt: sakura-bloesem, sakura-blad, sencha-thee, gyokuro-thee, sansho-peper en yuzu-schil. Deze worden aangevuld met acht traditionele botanicals zoals jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel en citroenschil.

Roku Gin heeft een kristalheldere kleur en een verfijnd aroma waarin de bloemige en citrusachtige tonen van de Japanse botanicals harmonieus samengaan met de klassieke geuren van jeneverbessen en kruiden. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken, waarbij de delicate bloemige noten en frisse citrusnuances worden verrijkt door de kruidige accenten van sansho-peper en de aardse ondertonen van sencha- en gyokuro-thee. De afdronk is lang en verfrissend, met een subtiele kruidigheid en een aanhoudende frisheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 43% is Roku Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor stijlvolle bijeenkomsten, elegante diners en speciale gelegenheden, en voegt altijd een vleugje Japanse verfijning en elegantie toe aan elk glas. Roku Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de schoonheid en finesse van Japanse botanicals viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roku Gin” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *