Malfy Gin Originale 0,7

Malfy Gin Originale is een premium Italiaanse gin, gemaakt met handgeplukte jeneverbes, Italiaanse citroenschillen en zuiver bronwater uit de Alpen. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en verfrissende drinkervaring. Alcoholpercentage: 41%

EUR 27,99

Beschrijving

Malfy Gin Originale is een authentieke en premium Italiaanse gin die de klassieke smaken van de Middellandse Zee perfect weet te vangen. Deze verfijnde gin wordt met zorg vervaardigd in de Torino Distillati in Moncalieri, Italië, een regio die bekend staat om zijn rijke distilleertraditie. Malfy Gin Originale wordt gemaakt met de beste botanicals, waaronder handgeplukte jeneverbes, koriander, engelwortel, en de schillen van Italiaanse citroenen, die samen een perfect gebalanceerde en verfrissende gin creëren. Wat deze gin echt bijzonder maakt, is het gebruik van zuiver bronwater uit de Italiaanse Alpen, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke zuiverheid en helderheid van de drank.

Malfy Gin Originale heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse en levendige tonen van citrusvruchten perfect samengaan met de klassieke geur van jeneverbessen en subtiele hints van kruiden. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de heldere citrusnoten, de aardse ondertonen van de botanicals en een lichte kruidigheid. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende frisheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 41% is Malfy Gin Originale ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor zomerse feestjes, elegante diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Italiaanse verfijning en vakmanschap toe aan elk glas. Malfy Gin Originale biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de zonovergoten kustlijnen en aromatische tuinen van Italië tot leven brengt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Malfy Gin Originale 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *