Bloom Jasmine & Rose Gin 0,7

Bloom Jasmine & Rose Gin is een premium gin, gemaakt met jasmijn en rozenblaadjes, naast klassieke botanicals. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en bloemige drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%

EUR 29,99

Beschrijving

Bloom Jasmine & Rose Gin is een luxueuze en verfijnde gin die de delicate en geurige smaken van jasmijn en roos combineert met de klassieke botanicals van gin. Deze premium gin wordt met zorg vervaardigd door meester-distilleerder Joanne Moore, een van ‘s werelds eerste vrouwelijke gin-meesters. Bloom Jasmine & Rose Gin is geïnspireerd door de prachtige en geurige bloementuinen, wat resulteert in een unieke en elegante smaakervaring.

De gin wordt gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbes, kamille, pomelo, en de kenmerkende toevoeging van jasmijn en rozenblaadjes. Bloom Jasmine & Rose Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de zachte, bloemige tonen van jasmijn en roos perfect samengaan met de klassieke geur van jeneverbessen en subtiele hints van citrus. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de delicate bloemige noten en de verfrissende citrusnuances, aangevuld met een lichte kruidigheid.

De afdronk is lang en verfijnd, met een aanhoudende bloemige zoetheid die je smaakpapillen blijft prikkelen. Met een alcoholpercentage van 40% is Bloom Jasmine & Rose Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor zomerse feestjes, romantische diners en stijlvolle bijeenkomsten, en voegt altijd een vleugje verfijning en elegantie toe aan elk glas. Bloom Jasmine & Rose Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de schoonheid en geur van bloementuinen viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloom Jasmine & Rose Gin 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *