Beefeater Pink 0,7

Beefeater Pink Gin is een levendige en fruitige gin, gemaakt met aardbeien en klassieke botanicals zoals jeneverbessen en citrus. Perfect puur, met tonic of in kleurrijke cocktails, biedt deze roze gin een speelse en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 37,5%.

EUR 20,99

Beschrijving

Beefeater Pink Gin is een speelse en levendige twist op de klassieke Beefeater London Dry Gin, geïnspireerd door de smaken van vers geplukte aardbeien. Deze premium gin wordt ambachtelijk vervaardigd in de iconische Beefeater Distillery in Londen, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen die deze gerenommeerde gin wereldwijd beroemd hebben gemaakt. Beefeater Pink combineert de traditionele botanicals van de klassieke Beefeater Gin – jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, citroenschil, sinaasappelschil, amandel, orriswortel en liswortel – met de zoete en sappige smaak van aardbeien, wat resulteert in een frisse en fruitige gin.

Beefeater Pink Gin heeft een heldere roze kleur en een uitnodigend aroma waarin de zoete geur van aardbeien harmonieus samengaat met de klassieke jeneverbessen en citrusachtige tonen. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van de botanicals, waarbij de levendige aardbeien de gin een verfrissende en fruitige toets geven. De aardse ondertonen van de traditionele botanicals blijven behouden, terwijl de aardbeien een lichte zoetheid en een extra dimensie van frisheid toevoegen. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende fruitige zoetheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 37,5% is Beefeater Pink Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan kleurrijke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor zomerse feestjes, stijlvolle bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje speelsheid en verfijning toe aan elk glas. Beefeater Pink Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de klassieke gintradities combineert met een eigentijdse fruitige twist.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beefeater Pink 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *