Zuidam Dutch Courage Gin 1,0

Zuidam Dutch Courage Dry Gin is een premium gin, gemaakt met een mix van zorgvuldig geselecteerde botanicals zoals jeneverbessen, citrus en korianderzaad. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 44,5%.

EUR 29,99

Beschrijving

Zuidam Dutch Courage Dry Gin is een verfijnde en ambachtelijke gin die de rijke Nederlandse distillatiegeschiedenis combineert met moderne innovatie. Deze premium gin wordt vervaardigd door de gerenommeerde Zuidam Distillers, een familiebedrijf dat sinds 1975 bekend staat om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Dutch Courage Dry Gin wordt gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, iriswortel, zoethout, sinaasappelschil en citroenschil. Deze ingrediënten worden individueel gedistilleerd in traditionele koperen ketels, wat resulteert in een uitzonderlijk zuivere en complexe gin.

Zuidam Dutch Courage Dry Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van jeneverbessen perfect samengaat met de citrusachtige tonen van sinaasappel en citroen, en de aardse nuances van engelwortel en koriander. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de levendige citrusnoten, de aardse ondertonen van de botanicals en een subtiele kruidigheid van zoethout. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende frisheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 44,5% is Zuidam Dutch Courage Dry Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en moderne cocktails. Deze gin is perfect voor feestelijke gelegenheden, elegante diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Nederlandse verfijning en vakmanschap toe aan elk glas. Zuidam Dutch Courage Dry Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de essentie van authentieke gin distillatie en de rijke Nederlandse traditie viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zuidam Dutch Courage Gin 1,0” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *