Bombay saphire gin 0,7

Bombay Sapphire is een iconische premium gin, gemaakt met tien zorgvuldig geselecteerde botanicals zoals jeneverbessen, citroenschil en korianderzaad. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en gebalanceerde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 21,99

Beschrijving

Bombay Sapphire is een iconische en bekroonde gin die wereldwijd wordt erkend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en verfijnde smaak. Deze premium gin wordt ambachtelijk vervaardigd in de Laverstoke Mill Distillery in Engeland, waar de distillateurs van Bombay Sapphire een unieke en zorgvuldige benadering gebruiken om een perfect gebalanceerde gin te creëren. Bombay Sapphire wordt gemaakt met behulp van tien zorgvuldig geselecteerde botanicals, waaronder jeneverbessen uit Italië, korianderzaad uit Marokko, engelwortel uit Saksen, cassia uit Indo-China, amandel uit Spanje, liswortel uit Italië, zoethout uit China, citroenschil uit Spanje, paradijskorrels uit West-Afrika en cubeb bessen uit Java.

Deze botanicals worden individueel gedistilleerd door middel van een uniek dampinfusieproces, waarbij de dampen van de zuivere alcohol de delicate aroma’s en smaken van de botanicals absorberen. Dit resulteert in een gin van ongeëvenaarde zuiverheid en complexiteit. Bombay Sapphire heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van jeneverbessen perfect samengaat met de citrusachtige tonen van citroen en de subtiele kruidige nuances van koriander en engelwortel. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de levendige citrusnoten, de aardse ondertonen van de botanicals en de lichte kruidigheid van de exotische specerijen. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende frisheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 40% is Bombay Sapphire ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor stijlvolle bijeenkomsten, elegante diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Britse elegantie en verfijning toe aan elk glas. Bombay Sapphire biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de essentie van authentieke gin distillatie en de schoonheid van botanicals viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bombay saphire gin 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *