Citadelle Gin

Citadelle Gin is een bekroonde premium gin, gedistilleerd met 19 zorgvuldig geselecteerde botanicals zoals jeneverbessen, oranjebloesem en kardemom. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 44%.

EUR 27,99

Beschrijving

Citadelle Gin is een bekroonde, ambachtelijke gin die bekend staat om zijn verfijnde en complexe smaakprofiel, voortkomend uit een zorgvuldig geselecteerde mix van 19 botanicals. Deze premium gin wordt geproduceerd door Maison Ferrand in de Cognac-regio van Frankrijk, een gebied dat wereldwijd wordt erkend voor zijn uitzonderlijke vakmanschap en distillatie-expertise. Citadelle Gin wordt gedistilleerd in traditionele koperen potstills, wat resulteert in een buitengewoon zuivere en aromatische gin.

De botanicals die Citadelle Gin zijn unieke karakter geven, omvatten jeneverbessen, koriander, kardemom, cassia, engelwortel, oranjebloesem, viooltjeswortel, anijs, amandelen, kaneel, fenegriek, jeneverbes, citroenschil, sinaasappelschil, munt, komijn, steranijs, nootmuskaat en zoethout. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden individueel gemacereerd en gedistilleerd, waardoor hun volle aroma’s en smaken optimaal worden benut.

Citadelle Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van jeneverbessen harmonieus samengaat met de bloemige tonen van oranjebloesem en viooltjeswortel, en de kruidige nuances van kardemom en kaneel. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de levendige citrusnoten, de aardse ondertonen van de botanicals en de subtiele kruidigheid. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende complexiteit die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 44% is Citadelle Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor stijlvolle bijeenkomsten, elegante diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Franse verfijning en elegantie toe aan elk glas. Citadelle Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de kunst van distillatie en de schoonheid van botanicals viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citadelle Gin” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *