Opihr Oriental Spiced Gin 0,7

Opihr Oriental Spiced Gin is een exotische gin, gemaakt met een unieke mix van botanicals zoals korianderzaad, zwarte peper en cubeb bessen. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een kruidige en avontuurlijke drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 26,99

1 op voorraad

Beschrijving

Opihr Oriental Spiced Gin is een exotische en avontuurlijke gin die de rijke en aromatische smaken van de historische specerijenroute naar uw glas brengt. Deze premium gin wordt vervaardigd door de meester-distillateurs bij de beroemde G&J Distillery in Engeland, met meer dan 250 jaar ervaring in het vak. Ophir Oriental Spiced Gin wordt gemaakt met behulp van een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals die zorgvuldig worden verzameld van over de hele wereld, waaronder korianderzaad uit Marokko, zwarte peper uit India, en cubeb bessen uit Indonesië. Deze unieke botanicals geven de gin zijn kenmerkende warme en kruidige smaakprofiel.

Opihr Oriental Spiced Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de rijke en kruidige tonen van zwarte peper en korianderzaad harmonieus samengaan met de frisse geur van jeneverbessen en subtiele hints van citrus en exotische kruiden. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de levendige en pittige kruiden, de aardse ondertonen van de botanicals en de verfrissende citrusnuances. De afdronk is lang en verwarmend, met een aanhoudende kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Ophir Oriental Spiced Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor avontuurlijke gelegenheden, stijlvolle bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje exotische verfijning en mysterie toe aan elk glas. Ophir Oriental Spiced Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de exotische en aromatische smaken van de specerijenroute viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opihr Oriental Spiced Gin 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *