Opihr Arabian Edition 0,7

Opihr Arabian Edition Black Lemon Gin is een exotische gin, gemaakt met zwarte citroen en timut peper, naast klassieke botanicals zoals jeneverbessen en korianderzaad. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een rijke en kruidige drinkervaring. Alcoholpercentage: 42,5%.

EUR 24,99

Beschrijving

Opihr Arabian Edition Black Lemon Gin is een exotische en avontuurlijke gin die de rijke, complexe smaken van de Arabische specerijenroute naar uw glas brengt. Deze premium gin wordt zorgvuldig vervaardigd door de meester-distillateurs van de gerenommeerde G&J Distillery in Engeland, met meer dan 250 jaar ervaring in het vak. Opihr Arabian Edition Black Lemon Gin combineert traditionele botanicals met unieke ingrediënten zoals zwarte citroen en timut peper, wat resulteert in een verfrissende en gedurfde smaakbeleving.

Zwarte citroen, ook bekend als loomi, is een gedroogde limoensoort die veel wordt gebruikt in de Arabische keuken. Deze citroen geeft de gin een diep, rokerig en intens citrusaroma, dat perfect samengaat met de pittige en aromatische tonen van timut peper. Andere botanicals in deze gin zijn jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel en sinaasappelschil, die samen zorgen voor een gebalanceerd en complex smaakprofiel.

Opihr Arabian Edition Black Lemon Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de rokerige en citrusachtige tonen van zwarte citroen en timut peper perfect samengaan met de klassieke jeneverbessen en subtiele hints van kruiden. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de levendige citrusnoten, de aardse ondertonen van de botanicals en de subtiele pittigheid van timut peper. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende citrusfrisheid en een lichte kruidigheid die je smaakpapillen prikkelt.

Met een alcoholpercentage van 42,5% is Opihr Arabian Edition Black Lemon Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor avontuurlijke gelegenheden, stijlvolle bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje exotische verfijning en mysterie toe aan elk glas. Opihr Arabian Edition Black Lemon Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke, rokerige en citrusachtige smaken van de Arabische specerijenroute viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opihr Arabian Edition 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *