Engine Pure Organic Gin 0,5

Engine Gin is een ambachtelijke Italiaanse gin, gemaakt met botanicals zoals jeneverbessen, citroenschil, salie, en zoethout. Perfect puur, met tonic of in cocktails, biedt deze kristalheldere gin een verfijnde en avontuurlijke drinkervaring. Alcoholpercentage: 42%.

EUR 24,99

6 op voorraad

Beschrijving

Engine Gin is een unieke en ambachtelijke gin die de wereld van motorsport combineert met de verfijning van premium distillatie. Geïnspireerd door de passie en precisie van motoren, wordt Engine Gin vervaardigd in Italië met de grootste zorg en aandacht voor detail. Deze bijzondere gin wordt gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbessen, citroenschil, salie, zoethout, en damastroos. Elk ingrediënt wordt individueel gemacereerd en gedistilleerd in traditionele koperen ketels om hun volle aroma’s en smaken te behouden.

Engine Gin heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van jeneverbessen perfect samengaat met de citrusachtige tonen van citroenschil en de kruidige nuances van salie en zoethout. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de levendige citrusnoten, de aardse ondertonen van de botanicals, en de delicate bloemige accenten van damastroos. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende kruidigheid die je smaakpapillen prikkelt en een hint van zoetheid die blijft hangen.

Met een alcoholpercentage van 42% is Engine Gin ideaal om puur te drinken, met tonic, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze gin is perfect voor liefhebbers van zowel motorsport als hoogwaardige dranken, en voegt altijd een vleugje avontuurlijke verfijning toe aan elk glas. Engine Gin biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de kunst van distillatie combineert met de adrenaline en passie van motorsport.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Engine Pure Organic Gin 0,5” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *