Dictador Aurum + GB

Dictador 79 Aurum is een luxueuze Colombiaanse rum, gerijpt in eikenhouten vaten, met tonen van honing, vanille, karamel en gedroogd fruit. Perfect puur, met ijs of in exclusieve cocktails, biedt deze amberkleurige rum een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 114,99

1 op voorraad

Beschrijving

Dictador 79 Aurum is een luxueuze en zeldzame rum die de essentie van Colombiaanse rumproductie en het meesterschap van eeuwenoud vakmanschap belichaamt. Geproduceerd door de gerenommeerde Dictador Distillery, staat deze rum symbool voor de combinatie van traditie en innovatie. Dictador 79 Aurum wordt gedistilleerd uit het fijnste suikerrietsap en gerijpt in zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten. Het resultaat is een rum van uitzonderlijke kwaliteit en complexiteit, met een rijk smaakprofiel dat zowel kenners als liefhebbers zal bekoren.

Dictador 79 Aurum heeft een diep amberkleurige tint met gouden highlights en een uitnodigend aroma waarin tonen van honing, vanille en karamel perfect samengaan met hints van gedroogd fruit, cacao en een vleugje eikenhout. Bij elke slok proef je de rijke en gebalanceerde smaken van zoete toffee, rijpe vijgen, dadels en subtiele specerijen, gecombineerd met de zachte tannines van het eikenhout die de rum zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en elegant, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Dictador 79 Aurum ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Colombiaanse verfijning en luxe toe aan elk glas. Dictador 79 Aurum biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Colombiaanse rumproductie en het vakmanschap van Dictador viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dictador Aurum + GB” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *