Appleton Estate 12Y Rare Cask 0,7

Appleton Estate 12 Years Rare Cask is een premium Jamaicaanse rum, gerijpt gedurende twaalf jaar in eikenhouten vaten, met tonen van gedroogd fruit, vanille, karamel en specerijen. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze mahoniekleurige rum een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 43%.

EUR 51,99

Beschrijving

Appleton Estate 12 Years Rare Cask is een uitzonderlijke en zeldzame rum die de rijke traditie en het vakmanschap van Jamaicaanse rumproductie op zijn best belichaamt. Geproduceerd door Appleton Estate, een van de oudste en meest gerespecteerde rumdistilleerderijen ter wereld, biedt deze premium rum een diepgaande en complexe smaakervaring. Appleton Estate 12 Years Rare Cask wordt gemaakt van het fijnste suikerriet en puur bronwater uit de Nassau Valley, en gerijpt gedurende minstens twaalf jaar in zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten. Dit langdurige rijpingsproces resulteert in een rum met een rijk en verfijnd smaakprofiel.

De rum heeft een prachtige diepe mahoniekleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van gedroogd fruit, eikenhout, vanille en karamel harmonieus samengaan met subtiele hints van geroosterde noten en specerijen. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van rijpe banaan, cacao, sinaasappelschil en geroosterde koffiebonen, gecombineerd met de warme tonen van melasse, toffee en een vleugje kruiden. De afdronk is lang en elegant, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 43% is Appleton Estate 12 Years Rare Cask ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Jamaicaanse luxe en elegantie toe aan elk glas. Appleton Estate 12 Years Rare Cask biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Jamaicaanse rumproductie en het meesterschap van Appleton Estate viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Appleton Estate 12Y Rare Cask 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *