The Demon’s Share 15Y

The Demon’s Share 15 Years is een premium Caribische rum, gerijpt gedurende vijftien jaar in eikenhouten vaten, met tonen van vanille, karamel, gedroogd fruit en specerijen. Perfect puur, met ijs of in exclusieve cocktails, biedt deze donkere amberkleurige rum een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 84,99

1 op voorraad

Beschrijving

The Demon’s Share 15 Years is een luxueuze en intens gerijpte rum die de diepste en meest verfijnde smaken van het Caribisch gebied tot leven brengt. Deze premium rum is het resultaat van vijftien jaar zorgvuldig rijpen in geselecteerde eikenhouten vaten, wat zorgt voor een uitzonderlijke diepte en complexiteit. The Demon’s Share 15 Years wordt vervaardigd met behulp van het beste suikerriet en combineert traditionele distillatiemethoden met moderne innovatie, wat resulteert in een rum die zowel verfijnd als vol van karakter is.

De rum heeft een prachtige donkere amberkleur en een verleidelijk aroma waarin rijke tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit perfect samengaan met subtiele hints van cacao, koffie en eikenhout. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de zoete en complexe smaken van toffee, rijpe banaan en pruimen, gecombineerd met de warme tonen van donkere chocolade, geroosterde noten en een vleugje specerijen. De afdronk is lang, zacht en elegant, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is The Demon’s Share 15 Years ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Caribische luxe en mysterie toe aan elk glas. The Demon’s Share 15 Years biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Caribische rumproductie en het vakmanschap van de distillateur viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Demon’s Share 15Y” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *