Dictador Aged Rum 12Y 0,7

Dictador 12 Years is een premium Colombiaanse rum, gerijpt in eikenhouten vaten, met tonen van honing, vanille, karamel en gedroogd fruit. Perfect puur, met ijs of in exclusieve cocktails, biedt deze amberkleurige rum een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 41,99

1 op voorraad

Beschrijving

Dictador 12 Years is een voortreffelijke rum die de rijke traditie en het vakmanschap van Colombiaanse rumproductie tot leven brengt. Geproduceerd door de gerenommeerde Dictador Distillery, combineert deze premium rum eeuwenoude technieken met moderne innovatie. Dictador 12 Years wordt gedistilleerd uit het fijnste suikerrietsap en zorgvuldig gerijpt in geselecteerde eikenhouten vaten, wat resulteert in een rum van uitzonderlijke kwaliteit en complexiteit.

De rum heeft een rijke, diepe amberkleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van honing, vanille en karamel harmonieus samengaan met hints van gedroogd fruit, koffie en een vleugje eikenhout. Bij elke slok proef je de rijke en gebalanceerde smaken van zoete toffee, rijpe vijgen, cacao en subtiele specerijen, gecombineerd met de zachte tannines van het eikenhout die de rum zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en elegant, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Dictador 12 Years ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Colombiaanse luxe en elegantie toe aan elk glas. Dictador 12 Years biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Colombiaanse rumproductie en het vakmanschap van Dictador viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dictador Aged Rum 12Y 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *