Bacardi Spiced 1,0

Bacardi Spiced is een premium rum met een mix van natuurlijke specerijen, gerijpt in gebrande eikenhouten vaten, met tonen van vanille, honing en kaneel. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze amberkleurige rum een gedurfde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 35%.

EUR 21,99

Beschrijving

Bacardi Spiced is een gedurfde en smaakvolle rum die de rijke traditie van Bacardi combineert met een spannende mix van natuurlijke specerijen en botanicals. Deze premium rum wordt gemaakt van het beste suikerriet en gezuiverd water, en vervolgens gerijpt in zorgvuldig geselecteerde gebrande eikenhouten vaten. Bacardi Spiced ondergaat een uniek houtskoolfiltratieproces dat zorgt voor een uitzonderlijke zachtheid en helderheid, terwijl de toevoeging van natuurlijke specerijen de rum een uitgesproken karakter en complexiteit geeft.

De rum heeft een diepe amberkleur en een verleidelijk aroma waarin tonen van vanille, honing en karamel perfect samengaan met hints van kaneel, nootmuskaat en geroosterde eik. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de zoete smaken van toffee en bruine suiker, de warme specerijen zoals kaneel en kruidnagel, en de subtiele houtachtige ondertonen van de gebrande eikenhouten vaten. De afdronk is lang en verwarmend, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 35% is Bacardi Spiced ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze rum is perfect voor feestelijke gelegenheden, avontuurlijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Caribische warmte en opwinding toe aan elk glas. Bacardi Spiced biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Bacardi en de spannende smaken van natuurlijke specerijen viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bacardi Spiced 1,0” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *