Opal Nera Black Sambuca 0,7

Opal Nera Black Sambuca is een premium Italiaanse likeur, gemaakt van pure essentiële oliën van steranijs, vlierbessenextract en een geheime blend van kruiden en specerijen. Perfect puur, met ijs, of in cocktails, biedt deze diep zwarte likeur een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 38%.

EUR 22,99

Beschrijving

Opal Nera Black Sambuca is een verfijnde en unieke Italiaanse likeur die de rijke, donkere smaken van anijs en vlierbessen combineert met subtiele hints van citroen en sinaasappelschil. Deze premium sambuca, geproduceerd door de gerenommeerde familie Francoli, biedt een uitzonderlijke en onderscheidende smaakervaring. Opal Nera Black Sambuca wordt zorgvuldig vervaardigd met de beste ingrediënten, waaronder pure essentiële oliën van steranijs, vlierbessenextract en een geheime blend van kruiden en specerijen. Dit resulteert in een diep en complex smaakprofiel dat zowel zoet als kruidig is.

De likeur heeft een opvallende, diep zwarte kleur en een uitnodigend aroma waarin de zoete geur van anijs harmonieus samengaat met de fruitige tonen van vlierbessen en subtiele hints van citrus. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de intense en zoete smaak van anijs, de rijke fruitigheid van vlierbessen en de frisse ondertonen van citroen en sinaasappel die de sambuca zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 38% is Opal Nera Black Sambuca ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze likeur is perfect voor speciale gelegenheden, after-dinner drinks en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Italiaanse luxe en elegantie toe aan elk glas. Opal Nera Black Sambuca biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Italiaanse sambuca en het vakmanschap van de Francoli-distilleerderij viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opal Nera Black Sambuca 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *