Don Papa Baroko 4,5L

Don Papa Baroko 4.5L is een premium rum uit de Filipijnen, gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten, met tonen van vanille, honing en tropisch fruit. Perfect puur, met ijs, of in exclusieve cocktails, biedt deze gouden rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 299,00

Uitverkocht

Beschrijving

Don Papa Baroko 4.5L is een luxueuze en verfijnde rum afkomstig van het betoverende eiland Negros in de Filipijnen. Geproduceerd door de gerenommeerde Don Papa Rum Distillery, staat deze rum bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel. Don Papa Baroko wordt gemaakt van het beste suikerriet dat groeit op de vruchtbare vulkanische gronden van Negros, en wordt gerijpt in zorgvuldig geselecteerde Amerikaanse eikenhouten vaten. Dit proces resulteert in een rum die zowel zoet als kruidig is, met een perfect gebalanceerde smaak.

De rum heeft een diepe, gouden kleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van vanille, honing en gekonfijt fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van eikenhout en een vleugje specerijen. Bij elke slok proef je de rijke smaken van vanille, karamel, rijp tropisch fruit en een vleugje kaneel, gecombineerd met de zachte tonen van eikenhout die de rum zijn diepte en complexiteit geven. De afdronk is lang en elegant, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Don Papa Baroko 4.5L ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum, verpakt in een indrukwekkende 4.5 liter fles, is perfect voor speciale gelegenheden, grote feesten en verfijnde diners, en voegt altijd een vleugje Filipijnse luxe en exotische flair toe aan elk glas. Don Papa Baroko biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van rumproductie en de uitzonderlijke kwaliteit van de Filipijnen viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Don Papa Baroko 4,5L” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *