El Dorado 5y 0,7

El Dorado 5 Year is een premium rum uit Guyana, gerijpt in eikenhouten vaten, met tonen van vanille, toffee en gekonfijt fruit. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze amberkleurige rum een gebalanceerde en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 18,99

4 op voorraad

Beschrijving

El Dorado 5 Year is een uitstekende rum die de rijke traditie en het vakmanschap van de Demerara-distilleerderijen in Guyana belichaamt. Deze premium rum wordt vervaardigd uit een blend van zorgvuldig geselecteerde rums, die minimaal vijf jaar hebben gerijpt in oude eikenhouten vaten. Het resultaat is een rum met een gebalanceerd en verfijnd smaakprofiel, ideaal voor zowel rumkenners als liefhebbers van kwaliteitsdranken.

De rum heeft een mooie amberkleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van vanille, toffee en gekonfijt fruit samenkomen met subtiele hints van kruiden en geroosterde noten. Bij elke slok proef je de harmonieuze balans tussen de zoete smaken van karamel, honing en rijp tropisch fruit, gecombineerd met warme ondertonen van eikenhout en een vleugje specerijen. De afdronk is lang en zacht, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is El Dorado 5 Year ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, sociale bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Caribische elegantie en luxe toe aan elk glas. El Dorado 5 Year biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van rumproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van Guyana viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “El Dorado 5y 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *