Shack Rum Pecan 0,7

Shack Pecan Spiced is een premium rum, doordrenkt met pecannoten, vanille en een blend van specerijen. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze amberkleurige rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 35%.

EUR 24,99

6 op voorraad

Beschrijving

Shack Pecan Spiced is een heerlijke en onderscheidende rum die de rijke, warme smaken van pecannoten en specerijen combineert met de zachte en verfijnde basis van premium rum. Geproduceerd door Shack Rum, staat deze unieke rum bekend om zijn ongeëvenaarde smaakprofiel en vakmanschap. Shack Pecan Spiced wordt zorgvuldig vervaardigd met behulp van de beste suikerrietmelasse en doordrenkt met natuurlijke extracten van pecannoten, vanille en een geheime blend van specerijen. Het resultaat is een rum die zowel zoet als kruidig is, met een perfecte balans tussen diepte en verfijning.

De rum heeft een prachtige amberkleur en een uitnodigend aroma waarin de zoete geur van vanille en karamel harmonieus samengaat met de warme, nootachtige tonen van pecannoten en subtiele hints van kaneel en nootmuskaat. Bij elke slok proef je de rijke smaken van geroosterde pecannoten, honing, en rijpe vanille, gecombineerd met de zachte ondertonen van kruiden en eikenhout die de rum zijn diepte en complexiteit geven. De afdronk is lang en soepel, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 35% is Shack Pecan Spiced ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje luxe en verfijning toe aan elk glas. Shack Pecan Spiced biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van rumproductie en de warme smaken van pecannoten en specerijen viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shack Rum Pecan 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *