Rump@blic Sicilian Legacy Jamacain&Venezuelan

Rump@blic Sicilian Legacy Jamaican & Venezuelan is een premium rum, gerijpt in eikenhouten vaten en doordrenkt met Siciliaanse citrusvruchten. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze gouden rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 34,99

Uitverkocht

Beschrijving

Rump@blic Sicilian Legacy Jamaican & Venezuelan is een meesterlijke blend die de rijke rumtradities van Jamaica en Venezuela combineert met de zonnige smaken van Sicilië. Geproduceerd door Rump@blic, biedt deze premium rum een ongeëvenaarde smaakervaring die zowel rumkenners als liefhebbers van verfijnde dranken zal bekoren. Deze rum wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde suikerrietmelasse van de beste plantages in Jamaica en Venezuela en gerijpt in oude eikenhouten vaten. Vervolgens wordt de rum doordrenkt met natuurlijke extracten van Siciliaanse citrusvruchten, wat resulteert in een complexe en harmonieuze rum met een uniek smaakprofiel.

De rum heeft een prachtige gouden kleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van tropisch fruit, karamel en vanille harmonieus samengaan met de frisse geur van Siciliaanse citroen en sinaasappel. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de zoete smaken van rijp tropisch fruit, de rijke tonen van vanille en honing, en de verfrissende citrusachtige nuances van citroen en sinaasappel. De warme ondertonen van eikenhout en specerijen geven de rum zijn diepte en complexiteit. De afdronk is lang en verfrissend, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Rump@blic Sicilian Legacy Jamaican & Venezuelan ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan klassieke en innovatieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Caribische en Mediterrane elegantie en luxe toe aan elk glas. Rump@blic Sicilian Legacy Jamaican & Venezuelan biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke tradities van Jamaicaanse en Venezolaanse rumproductie en de levendige smaken van Sicilië viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rump@blic Sicilian Legacy Jamacain&Venezuelan” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *