Mil Estrellas Bruin 1,0

Mil Estrellas Brown is een premium bruine rum met tonen van karamel, vanille en gedroogd fruit. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze rijke, gouden rum een verfijnde en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%

EUR 15,99

13 op voorraad

Beschrijving

Mil Estrellas Brown is een voortreffelijke bruine rum die de essentie van ambachtelijke rumproductie en verfijning perfect weergeeft. Deze premium rum wordt vervaardigd uit de beste suikerrietmelasse en rijpt zorgvuldig in geselecteerde eikenhouten vaten, wat resulteert in een diep en complex smaakprofiel. Mil Estrellas Brown biedt een harmonieuze balans tussen zoetheid en kruidigheid, waardoor het zowel puur als in een breed scala aan cocktails een buitengewone drinkervaring biedt.

De rum heeft een rijke, gouden kleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van karamel, vanille en gedroogd fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van eikenhout en specerijen. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van honing, toffee en rijp tropisch fruit, gecombineerd met warme ondertonen van kruiden en geroosterd eikenhout die de rum zijn diepte en complexiteit geven. De afdronk is lang en fluweelzacht, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Mil Estrellas Brown ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor klassieke en innovatieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje elegantie en luxe toe aan elk glas. Mil Estrellas Brown biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van rumproductie viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mil Estrellas Bruin 1,0” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *