Stroh 38% 0,7

Stroh 38 is een verfijnde Oostenrijkse rum met een alcoholpercentage van 38%, bekend om zijn zachte smaken van karamel, vanille en specerijen. Perfect voor cocktails, warme dranken en culinaire gerechten, biedt deze amberkleurige rum een soepele en unieke drinkervaring.

EUR 15,99

3 op voorraad

Beschrijving

Stroh 38 is een verfijnde Oostenrijkse rum die bekend staat om zijn zachte smaak en veelzijdigheid. Met een alcoholpercentage van 38% biedt deze rum een perfect gebalanceerd smaakprofiel dat zowel liefhebbers van rum als fijnproevers zal bekoren. Stroh 38 wordt geproduceerd volgens traditionele methoden die teruggaan tot 1832, wat bijdraagt aan zijn rijke erfgoed en vakmanschap.

De rum heeft een warme amberkleur en een uitnodigend aroma waarin tonen van karamel, vanille en butterscotch harmonieus samenkomen met subtiele hints van kruiden en eikenhout. Bij elke slok proef je de zachte en volle smaken van karamel en toffee, aangevuld met lichte specerijen en een vleugje eikenhout die de rum zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en soepel, met een aanhoudende zoetheid en een delicate kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 38% is Stroh 38 ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor een breed scala aan cocktails. Deze rum is ook perfect voor culinaire toepassingen, zoals het verrijken van desserts en warme dranken. Stroh 38 voegt altijd een vleugje Oostenrijkse traditie en luxe toe aan elk glas en biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Oostenrijkse rumproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van Stroh viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stroh 38% 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *