Cachaca 51 0,7

Cachaça 51 is een premium Braziliaanse cachaça, vervaardigd uit vers suikerrietsap, met tonen van tropisch fruit en citrus. Perfect puur, met ijs of in cocktails, biedt deze kristalheldere drank een verfrissende en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 16,99

Beschrijving

Cachaça 51 is een wereldberoemde Braziliaanse drank die de essentie van authentieke cachaça perfect weergeeft. Deze premium cachaça wordt vervaardigd uit vers suikerrietsap, wat zorgt voor een zuivere en verfrissende smaak. Cachaça 51 is een veelzijdige drank die zowel puur als in een breed scala aan cocktails, zoals de klassieke caipirinha, een uitzonderlijke drinkervaring biedt.

De cachaça heeft een kristalheldere kleur en een uitnodigend aroma waarin de frisse geur van vers suikerriet harmonieus samengaat met subtiele hints van tropisch fruit en citrus. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van rijp fruit en lichte kruiden, gecombineerd met een zachte zoetheid en een lichte zuurgraad die de drank zijn verfrissende karakter geeft. De afdronk is schoon en verkwikkend, met een aanhoudende fruitige noot die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Cachaça 51 ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor klassieke en innovatieve cocktails. Deze cachaça is perfect voor feestelijke gelegenheden, zomerse bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Braziliaanse flair en frisheid toe aan elk glas. Cachaça 51 biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Braziliaanse cachaçaproductie viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cachaca 51 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *