Ron Zacapa Centenario 23Y

Ron Zacapa Centenario 23Y is een premium Guatemalteekse rum, gerijpt volgens het Solera-systeem. Met tonen van karamel, vanille en gedroogd fruit biedt deze diepe mahoniekleurige rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 57,99

Beschrijving

Ron Zacapa Centenario 23Y is een meesterwerk van Guatemalteekse rumproductie dat de kunst van het rijpen en blenden tot in perfectie belichaamt. Deze premium rum wordt gemaakt van de beste suikerrietmelasse en rijpt volgens het traditionele Solera-systeem, waarbij rums van verschillende leeftijden rusten in een reeks vaten die eerder Amerikaanse whisky, delicate sherry en fijne Pedro Ximénez-wijn hebben bevat. Het resultaat is een rum van uitzonderlijke diepte en complexiteit, die zowel kenners als liefhebbers van hoogwaardige spirits zal bekoren.

Ron Zacapa Centenario 23Y heeft een rijke, diepe mahoniekleur en een verleidelijk aroma waarin tonen van karamel, vanille en gedroogd fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van honing, specerijen en geroosterd eikenhout. Bij elke slok proef je de perfecte balans tussen de zoete smaken van toffee, rijp tropisch fruit en cacao, en de warme ondertonen van kruiden en eikenhout die de rum zijn diepte en complexiteit geven. De afdronk is lang en fluweelzacht, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Ron Zacapa Centenario 23Y ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Guatemalteekse elegantie en luxe toe aan elk glas. Ron Zacapa Centenario 23Y biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Guatemalteekse rumproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van Zacapa viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ron Zacapa Centenario 23Y” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *