Cihuatan Cinabrio 0,7

Cihuatán Cinabrio is een premium Salvadoriaanse rum, tot twaalf jaar gerijpt in ex-bourbon vaten. Met tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit biedt deze diepe amberkleurige rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 48,99

1 op voorraad

Beschrijving

Cihuatán Cinabrio is een uitzonderlijke rum uit El Salvador die de rijke culturele erfenis en het vakmanschap van de regio perfect weerspiegelt. Deze premium rum wordt vervaardigd uit de beste suikerrietmelasse en rijpt tot twaalf jaar in zorgvuldig geselecteerde ex-bourbon vaten, wat resulteert in een rum van opmerkelijke diepte en complexiteit. Cihuatán Cinabrio is geïnspireerd door de oude Maya-god van de zon, Kinich Ahau, en is genoemd naar het mineraal cinnaber, dat heilig was voor de Maya’s vanwege zijn vurige rode kleur.

Cihuatán Cinabrio heeft een prachtige diepe amberkleur en een verleidelijk aroma waarin rijke tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van kaneel, honing en geroosterd eikenhout. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van zoete toffee, rijp tropisch fruit en cacao, gecombineerd met warme ondertonen van specerijen en eikenhout die de rum zijn diepte en complexiteit geven. De afdronk is lang en zijdezacht, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Cihuatán Cinabrio ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Salvadoriaanse elegantie en luxe toe aan elk glas. Cihuatán Cinabrio biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Salvadoriaanse rumproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van Cihuatán viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cihuatan Cinabrio 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *