Barcelo Ron Imperial Onyx 0,7

Barceló Imperial Onyx is een premium Dominicaanse rum, tien jaar gerijpt in zwaar gebrande ex-bourbonvaten. Met tonen van vanille, geroosterde koffiebonen en gedroogd fruit biedt deze donkere amberkleurige rum een rijke en complexe drinkervaring. Alcoholpercentage: 38%.

EUR 36,99

3 op voorraad

Beschrijving

Barceló Imperial Onyx is een voortreffelijke rum uit de Dominicaanse Republiek die de kunst van rumproductie en vakmanschap viert. Deze premium rum wordt vervaardigd uit de beste suikerrietmelasse en ondergaat een zorgvuldig distillatie- en rijpingsproces. De rum rijpt gedurende tien jaar in zwaar gebrande ex-bourbonvaten, wat resulteert in een unieke en complexe smaakbeleving. De bijzondere rijping geeft Barceló Imperial Onyx zijn kenmerkende donkere en robuuste karakter, dat verder wordt verfijnd door een filtering met onyx-stenen, wat een zijdezachte textuur en uitzonderlijke zuiverheid garandeert.

Barceló Imperial Onyx heeft een diepe, donkere amberkleur en een intens aroma waarin rijke tonen van vanille, geroosterde koffiebonen en gedroogd fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van kruiden, chocolade en geroosterd eikenhout. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van zoete karamel, rijpe vijgen en kruiden, gecombineerd met warme ondertonen van specerijen en eikenhout die de rum zijn diepte en complexiteit geven. De afdronk is lang en vol, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 38% is Barceló Imperial Onyx ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Dominicaanse elegantie en luxe toe aan elk glas. Barceló Imperial Onyx biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Dominicaanse rumproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van Barceló viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barcelo Ron Imperial Onyx 0,7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *