Carupano 18Y Reserva Limitada Rum

Carúpano 18 Year Reserva Limitada Rum is een premium Venezolaanse rum, achttien jaar gerijpt in ex-bourbonvaten. Met tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit biedt deze diepe amberkleurige rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 62,99

Uitverkocht

Beschrijving

Carúpano 18 Year Reserva Limitada Rum is een exclusieve en luxueuze rum uit Venezuela die de rijke traditie en het uitzonderlijke vakmanschap van rumproductie viert. Deze premium rum wordt vervaardigd uit de beste suikerrietmelasse en rijpt gedurende achttien jaar in zorgvuldig geselecteerde ex-bourbonvaten van Amerikaans eikenhout. Het lange rijpingsproces geeft Carúpano 18 Year Reserva Limitada zijn ongeëvenaarde diepte en complexiteit, wat resulteert in een rum van uitzonderlijke kwaliteit die zowel kenners als liefhebbers van hoogwaardige spirits zal bekoren.

Carúpano 18 Year Reserva Limitada heeft een prachtige diepe amberkleur en een verleidelijk aroma waarin rijke tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van honing, cacao en geroosterd eikenhout. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van zoete toffee, rijp tropisch fruit en kruiden, gecombineerd met warme ondertonen van specerijen en eikenhout die de rum zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en zijdezacht, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Carúpano 18 Year Reserva Limitada ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, verfijnde diners en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Venezolaanse elegantie en luxe toe aan elk glas. Carúpano 18 Year Reserva Limitada biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Venezolaanse rumproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van Carúpano viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carupano 18Y Reserva Limitada Rum” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *