Vana Tallinn 0,5

Vana Tallinn is een premium Estlandse likeur, gemaakt met een geheime blend van vanille, kaneel en citrusolie, gecombineerd met hoogwaardige rum. Deze diepe amberkleurige likeur biedt een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 12,99

4 op voorraad

Beschrijving

Vana Tallinn is een iconische Estlandse likeur die de rijke traditie en het vakmanschap van de Estlandse distilleerderij viert. Deze premium likeur wordt vervaardigd met een geheime blend van natuurlijke ingrediënten, waaronder vanille, kaneel en citrusolie, die zorgvuldig worden gecombineerd met hoogwaardige rum. Het resultaat is een complex en verfijnd smaakprofiel dat zowel kenners als liefhebbers van hoogwaardige likeuren zal bekoren.

Vana Tallinn heeft een diepe amberkleur en een verleidelijk aroma waarin rijke tonen van vanille en kaneel harmonieus samengaan met subtiele hints van citrus en kruiden. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van zoete karamel, warme specerijen en een vleugje citrus, gecombineerd met de diepte en warmte van de rum die de likeur zijn karakteristieke diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en fluweelzacht, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Vana Tallinn ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor exclusieve cocktails. Deze likeur is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Estlandse elegantie en luxe toe aan elk glas. Vana Tallinn biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Estlandse likeurproductie en het uitzonderlijke vakmanschap van de distilleerderij viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vana Tallinn 0,5” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *