Sample Eleven Blended Rum

Sample Eleven Blended Rum is een premium rum, een harmonieuze mix van zorgvuldig geselecteerde rums. Met tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit biedt deze gouden amberkleurige rum een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 29,99

2 op voorraad

Beschrijving

Sample Eleven Blended Rum is een voortreffelijke rum die de kunst van het blenden en de rijke traditie van rumproductie viert. Deze premium rum is een harmonieuze mix van zorgvuldig geselecteerde rums uit verschillende regio’s, elk met zijn eigen unieke karakter en rijpingstijd. Het resultaat is een complexe en verfijnde rum die zowel kenners als liefhebbers van hoogwaardige spirits zal bekoren.

Sample Eleven Blended Rum heeft een prachtige gouden amberkleur en een verleidelijk aroma waarin rijke tonen van vanille, karamel en gedroogd fruit harmonieus samengaan met subtiele hints van honing, specerijen en geroosterd eikenhout. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van zoete toffee, rijp tropisch fruit en warme kruiden, gecombineerd met de fluweelzachte ondertonen van eikenhout die de rum zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en soepel, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Sample Eleven Blended Rum ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor klassieke en creatieve cocktails. Deze rum is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje elegantie en luxe toe aan elk glas. Sample Eleven Blended Rum biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de kunst van het blenden en het uitzonderlijke vakmanschap van rumproductie viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sample Eleven Blended Rum” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *