Tsipouro Gatsios Black Bottle

Tsipouro Gatsios Black Bottle is een premium Griekse spirit, vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde druiven en gerijpt in eikenhouten vaten. Met tonen van rijpe druiven, honing en kruiden biedt deze kristalheldere tsipouro een rijke en verfijnde drinkervaring. Alcoholpercentage: 40%.

EUR 20,99

Beschrijving

Tsipouro Gatsios Black Bottle is een verfijnde en traditionele Griekse spirit die de rijke geschiedenis en het vakmanschap van de Gatsios-distilleerderij viert. Deze premium tsipouro wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde druiven, die na een zorgvuldige fermentatie en distillatie resulteren in een drank van ongeëvenaarde diepte en complexiteit. Tsipouro Gatsios Black Bottle rijpt in speciale eikenhouten vaten, wat bijdraagt aan de unieke smaak en het karakter van deze uitzonderlijke spirit.

Tsipouro Gatsios Black Bottle heeft een kristalheldere kleur en een verleidelijk aroma waarin rijke tonen van rijpe druiven en bloemige accenten harmonieus samengaan met subtiele hints van kruiden en eikenhout. Bij elke slok proef je de perfect gebalanceerde smaken van zoete druiven, honing en een vleugje anijs, gecombineerd met de warme ondertonen van specerijen en eikenhout die de tsipouro zijn diepte en verfijning geven. De afdronk is lang en fluweelzacht, met een aanhoudende zoetheid en een verfijnde kruidigheid die je smaakpapillen blijft prikkelen.

Met een alcoholpercentage van 40% is Tsipouro Gatsios Black Bottle ideaal om puur te drinken, met ijs, of als basis voor creatieve cocktails. Deze tsipouro is perfect voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten en ontspannen avonden, en voegt altijd een vleugje Griekse elegantie en luxe toe aan elk glas. Tsipouro Gatsios Black Bottle biedt een unieke en onvergetelijke drinkervaring die de rijke traditie van Griekse distillatie en het uitzonderlijke vakmanschap van Gatsios viert.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tsipouro Gatsios Black Bottle” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *