Skip to main content
Moersleutel 8 yr anniversary Neptune

Moersleutel 8 yr anniversary Neptune

Mega Pastry BA Stout 14%  

De mysterieuze aard van Neptunus, afgelegen en vol raadsels, diende als de ultieme inspiratie voor het afsluiten van ons 8-jarig jubileumfeest. En wat is een betere manier om zo'n mijlpaal te vieren dan met een bier dat de essentie van avontuur en ontdekking belichaamt? Daarom hebben we de Neptune Mega Pastry BA Stout gecreëerd, een bier dat net zo indrukwekkend en vol geheimen zit als de planeet zelf. Dit bier is het resultaat van onze durf en creativiteit, een dik basisbier verrijkt met liters verse ahornsiroop, kilo's pistachenoten en een overvloed aan premium koffiebonen die speciaal voor dit recept zijn geselecteerd.

Terwijl we dit kosmische brouwsel maakten, was de brouwerij gevuld met hemelse geuren. Het basisbier heeft 12 maanden mogen rusten in Marsala versterkte wijnvaten uit Sicilië, die een prachtig gebalanceerde laag van nootachtige en frisgroene smaken toevoegen, terwijl ze de zoete, kruidige tonen van de toevoegingen in ons basisbier omarmen. Dit bier belooft niet alleen een ervaring voor de zintuigen maar kan zelfs leiden tot momenten van innerlijke verlichting. Dus, Sleutelaars, zijn jullie klaar om mee te gaan op een reis naar nieuwe hoogten en smaaksensaties? Op nog vele Moersleutel bieren! Proost!

Vanaf het moment dat je de Neptune Mega Pastry BA Stout inschenkt, weet je dat je op het punt staat iets bijzonders te ervaren. De rijke, donkere kleur en de verleidelijke geur van ahornsiroop, gecombineerd met de subtiele nootachtigheid van pistachenoten en de diepte van premium koffie, nodigen uit tot de eerste slok. En wat een slok is het: een explosie van smaken die zowel je smaakpapillen als je geest verrukt.

De zoetheid van de ahornsiroop biedt een perfecte balans met de nootachtige, bijna aardse tonen van de pistachenoten, terwijl de koffie een diepe, rijke ondertoon geeft die het geheel verankert. De 12 maanden rijping in Marsala vaten voegen een unieke dimensie toe aan het bier, met een laag van nootachtige en frisgroene smaken die prachtig harmoniëren met de zoete, kruidige tonen van de toevoegingen.

De Neptune Mega Pastry BA Stout is niet zomaar een bier; het is een avontuur, een reis door smaken en sensaties die zelden in een glas worden gevonden. Elk element, van de ahornsiroop tot de pistachenoten en de Marsala vaten, draagt bij aan een ervaring die zowel complex als intens bevredigend is. Dit bier is een toost op de ongekende diepten van onze creativiteit en passie voor het brouwen. Op nog vele Moersleutel bieren! Proost op de reis en de ontdekkingen die nog moeten komen.

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  14
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12