Skip to main content
Moersleutel Vault City - Cosmic Wonderbird

Moersleutel Vault City - Cosmic Wonderbird

COSMIC WONDER BIRD | PASTRY STOUT WITH PEANUT BUTTER AND COCONUT | VAULT CITY COLLAB 12% 

A Cosmic Collaboration

Stel je dit voor: een mistige ochtend in het hart van een verborgen brouwerij, waar dampende ketels en de geur van gemoute granen de lucht vullen. In deze magische ruimte bundelen twee brouwvrienden, afkomstig van verschillende hoeken van de bierwereld, hun krachten om iets buitenaards te creëren. Ze hebben een visie, een droom van een bier dat grenzen overstijgt en smaakpapillen betovert. Dit is hoe Cosmic Wonder Bird tot leven kwam, een creatieve samenwerking tussen de ambachtslieden van Vault City en Moersleutel.

Met passie en nieuwsgierigheid als hun gids, dagen ze de normen van het brouwen uit. Deze samenwerking gaat niet alleen over het mengen van ingrediënten, maar ook over het vermengen van ideeën, technieken en verhalen. Samen weven ze een brouwsel dat de zwaartekracht tart en de smaakpapillen op een onvergetelijke reis meeneemt. Cosmic Wonder Bird wordt geboren uit een gedeelde visie en een diep respect voor het ambacht van het brouwen.

A Symphony of Flavors

Cosmic Wonder Bird, het is niet zomaar een bier; het is een ervaring, een ontdekkingsreis door smaaklagen die de zintuigen doen ontwaken. Deze Pastry Stout with Peanut Butter and Coconut is als een gastronomische symfonie, uitgevoerd met precisie en verfijning.

Bij de eerste slok betovert de romige textuur je mond en glijdt het brouwsel moeiteloos naar binnen. Het romige karakter wordt versterkt door de aanwezigheid van pindakaas en kokosnoot, die zich vermengen tot een harmonieus geheel. Maar dat is nog niet alles – het diepe aroma van koffie en cacaonibs brengt een verleidelijke complexiteit naar voren, als een kosmische dans van smaken.

Terwijl het bier zich op je tong ontvouwt, ervaar je een uitbarsting van zoetheid die doet denken aan decadente gebakjes, omhuld door een aura van notige melkwegstelsels. De subtiele bitterheid van de cacaonibs en koffie creëert een spannend contrast, alsof je door een zwart gat van smaken wordt getrokken. En de afdronk? Die blijft hangen als een langdurige echo van etherische koffieaccenten.

Ze zeggen dat dit bier het beste wordt geserveerd bij een temperatuur van 12°C. Dus neem de tijd, laat het brouwsel ademen en ontvouw zijn ware essentie. Of je nu een bierliefhebber bent of gewoon avontuurlijk in smaak, Cosmic Wonder Bird zal je betoveren met zijn unieke verhaal en zijn symfonie van verrukkelijke smaken. Dus hef je glas op deze transcendente creatie en laat je smaakpapillen zweven door de kosmos van smaak. Proost! 🍻

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  12
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  24